неділю, 3 січня 2016 р.

Новорічна радість


Дуже приємно вразила цьогоріч холминців (і не тільки!) лісова красуня, яка з’явилася напередодні Нового року на центральній площі селища. Вона засяяла сотнями маленьких вогників, що вселяють у наші душі тепло, надію і сподівання на краще.Новорічної ночі біля красуні зібралося понад сто односельців та гостей, аби привітати один одного з Новим роком, повеселитися. Лунала чарівна музика, звідусіль роздавався дзвінкий сміх. Душі присутніх були переповнені неймовірним піднесенням відчуття казкового дива, щастям, радістю. Кожному хотілося зберегти цю мить назавжди. Зустріч Нового року у Холмах пройшла не просто весело, не просто світло, а незвично і несподівано.
Ось один із відгуків, який передає стан душі кожного з присутніх: «Встановлення цієї новорічної красуні оживило наше селище і надало новорічним святкуванням особливого настрою. Особисто я з великим задоволенням та невимовною радістю спостерігала за молоддю та людьми старшого віку, що, наче діти, раділи та фотографувалися біля ялинки. Така гарна подія, що нарешті відбулася в Холмах, має стати доброю традицією. Так хочеться, щоб кожного року у дні святкування новорічних свят ми поринали у казку, щоб у новому році у кожному домі був лад і достаток, злагода і взаєморозуміння, в країні – мир та спокій. Щиро вітаю з Новим роком! Хай він буде щедрим на добро та радісні моменти. А в новорічну ніч під ялинкою нехай збуваються всі бажання та мрії, хай навіть у морозну погоду наші серця зігрівають один одного любов`ю та людяністю, і нехай сяє вогнями ялинка – будемо жити!».

Віримо, що прийдешній рік принесе Україні Перемогу над ворогами внутрішніми і зовнішніми, а у родини українців – здоров'я і радість.




Немає коментарів:

Дописати коментар